Отмъщение! Жени Калканджиева стана обект на тормоз от съседка

0

След като изцепките на Жени Калканджиева спрямо съседите й не бяха една или две, в момента тя се оказва от другата страна на барикадата.

Миската, която влудяваше с шумните си купони, сега е подложена на тормоз от страна на съседка.

Терорът е шумов, като комшийката редовно блъска по стените на апартамента, разположен непосредствено над стаята на сина й Георги. Така момчето се оказва изкупителна жертва заради неадекватното поведение на майка си. Въпреки това той е и този, който я възпира да надуе силно музиката и да отмъсти за нестихващите шумове.

За всичко това Жени разказва в кратко филмче, което беше качила в личния си профила в Инстаграм.

Видеото се застоя за известно време, след като внезапно беше изтрито от авторката. Явно по някакъв начин е решила, че не предизвиква желания интерес и го е премахнала, коментират фенове.

Откакто преди месеци беше глобена от полицията заради скандали в блока и неуважение на пагона, Жени тотално се беше скрила от медийното пространство. Тогава тя си имаше проблеми със същата тази съседка, която се явява домоуправител. Калканджиева изригна срещу своеволията й, което предизвика вълна от компроментиращи ситуации и от двете страни. В крайна сметка Жени си плати глобата и се покри.

Явно обаче всичко й е дошло повече. И краткото клипче е било нейният начин да изроптае.

Прегледана: 148496

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече