Падение! Сестрата на Митко Цонев се пропи, порка цял ден

0

В консумация на големи количества бира минават дните на Теодора Цонева – дъщерята на Коста Цонев и Анахид Тачева. Дамата с благороден произход надига бутилките с пиво в кварталното си кафене, пише „Уикенд”. Тя дотолкова прекалява с алкохола, че познатите й са силно притеснени за здравето й.

„От пиене не й оставаше време и за кучето си да се погрижи. За да не й се налага да го храни и извежда на разходки, му намери нови стопани. Преди време написа във фейсбука си, че заминава за Америка и няма да има кой да гледа домашния й любимец, та добри хора се трогнаха и го взеха в жилището си. Оказа се обаче, че Теодора не е имала никакво намерение да пътува за Щатите, просто е искала да се освободи от псето. Сега си стои от сутрин до вечер с бира в ръка в заведението до дома й и се налива като за световно”, споделиха пред „Уикенд” добре информирани източници.

И припомниха, че сестрата на Митко Цонев дълги години живееше в Италия, а когато се върна в България, направи неуспешен опит за самоубийство с приспивателни.

Прегледана: 187099

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече