Пак недооценена! Къде изчезна Мариана Попова?

0

Мариана Попова и Веселин Плачков изчезнаха от медийното пространство. В последните месеци арт семейството се покри и спря да се изявява по родните телевизии, където бяха абонирани и се изказваха по всички възможни теми.

Двойката изчезна след провала на представлението им „Виновни”. В него Мариана играе в театър „Сълза и смях” с половинката си Веселин Плачков, който е автор на текста, а режисурата е на шефа на артистите Христо Мутафчиев. Огромна част от зрителите на представлението бяха потресени от видяното и сподeлиха, че са се изнесли още по време на самата постановка.

Най-възмутена беше бившият депутат от НДСВ Антония Първанова, която написа в социалната мрежа, че представлението е падение, липса на талант, нарцисизъм и комплекси. „Културата ни стана много съблечена, направо гола” – възмути се политикът, но Мариана Попова не й остана длъжна и я закова с думите, че тя общува само с успешни политици като Георги Първанов.

След това смуглата брюнетка реши да запази мълчание и да спре да е на всяка манджа мерудия. Плачкови от няколко месеца не са се показвали по родните телевизии и вече са залипсвали на зрителите, които се притесняват заради изчезването на арт семейството, което обича да дава акъл и да се жалва от липса на пари и недооцененост.


Прегледана: 118136

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече