Плюят Катето Евро като жури в „България търси талант”! Зрители възмутени от поведението й

0

Сериозни критики отнесе този сезон актрисата Катерина Евро заради поведението си като жури в „България търси талант“. Зрители са възмутени от коментарите й и най-вече от отношението й към различните.

„Бяха изкарали на сцената видимо болен човек с някаква степен на умствено изоставане, който не е попаднал случайно там – все пак е минал първоначален кастинг. Журито открито и грубо му се присмя и подигра, а Катето Евро се обърна към него с: „Как може да си такъв идио… хаха”, и уж се поправи. Мега остроумно! Това ли ни забавлява?! Така ли учим децата си да се отнасят с различните? Много яко!”, коментира зрителката Адриана Ангелова в социалната мрежа.

С това обаче критиките към шоуто не спират, пише „Уикенд“. „Много слаб сезон! Има и попадения, но повечето участници като че ли са допуснати, за да се запълни бройката”, „Сашко аз го харесвам, реално и Катето Евро харесвам, но не и държанието ѝ в шоуто. Защо не могат да намерят културни хора, които да критикуват, без да се подиграват?” „Мисля, че трябва да направят малко почивка от предаването. Като че ли едно и също се върти и става пренасищане” – това са малка част от критиките, които заливат интернет пространството.

Единствените похвали са за професор Тодор Кантарджиев.

Прегледана: 138382

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече