Посмешище! Малък Тошко дреме поркан на плажа!

0

Малък Тошко се отдал на летни забавления тези дни, видяха хора на „Уикенд”. Внукът на Тодор Живков и нежната му компания от две блондинки попаднаха във фокуса на светските клюки на плажа в морския курорт Лозенец. Като истински кавалер, Червения принц на НРБ тичаше напред-назад, за да обслужва дамите с храна и напитки.

В горещия юлски ден Тодор Живков беше облечен със синя тениска, шапка с козирка и слънчеви очила. На изпъстрената му с татуировки ръка проблясваше и скъп часовник. Побелялата му брада беше израснала, но между косъмчетата се виждаше, че усмивката не слизаше от лицето му.

Прави впечатление, че победителят от „ВИП Брадър” е много отслабнал напоследък – свалил е над 15 килограма. Той може и да е намалил храната, но със сигурност не е спрял алкохола.

По някое време жегата напече Малък Тошко и той се свлече върху шезлонга. Любителят на увеселителните напитки трябваше да полегне под сянката на чадър, за да поизтрезнее. Дрямката му продължи около 40 минути.

След като се събуди, татуираният ала Благо Георгиев глезеник на соца се отправи към близкия плажен бар, за да се види с двама приятели. Междувременно проведе и телефонен разговор. Докато приказваше по джиесема, Славков свали джапанките си и застъпва по земята бос.

Настанил се на една от масите в крайбрежното заведение, Малък Тошко си поръча голямо уиски. Аверите му пък пиеха фрапе с мляко и кола с лимон.

Прегледана: 108920

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече