ПОТРЕС! Новото парче на Емануела и Теди Александрова – срамен филм за възрастни

0

„Дърпай я, как отивате си ти и тя! С нея двамата сте пълен леш, ще разбереш и за мене много ще ревеш. Сега ходи да се е…”, пеят Емануела и Теди Александрова в дуета си „Дърпай я”.

И ако някои се възмущават бурно от текста, явно още не са гледали клипа. В него пайнерките имат само една визия – по бельо, а акцентът се сменя ту на позите, които заемат, ту на задниците им, ту на гърдите. В някои кадри камерата до толкова се приближава, че се виждат в детайли татусите на дамите. Масовката пък е от тъмнокожи мъже, които наблюдават чекненето на полуголите блондинки.

„Удариха дъното с клипа, порнографски текст и визии, а да подчертаем, че Емануела е майка все пак”, пишат потресени почитатели. „Тук не е БГ.Мама, момичета!”, спомена Емануела популярния интернет форум във фейсбук в отговор на десетките възмутени коментари на фенове.

„Но не е и порно канал”, контрираха я те. Други пък побързаха да защитят любимата си певица, като изтъкнаха как така не се е свикнало с хейта към бившите в песните й. Едва ли не това било част от стила й. Може, все пак през 2019 г. Емануела създаде парчето „Дърпай” – в смисъл лирическият герой, който е бивш любовник, да се разкара. Представянето на мъжете като антигерои е видима тенденция в „творчеството” й, пише „Уикенд“.

Натрупана жлъч и гняв явно има в Емануела, предвид повечето песни в репертоара й, в които мъжете са хулени и обвинявани за мръсни номера, безчестие, фалшиво самочувствие, основаващо се на финансовото благополучие на бащите им и т.н. Случайно или не, тези дни Емануела направи поредна изповед за бившите си мъже. Певицата обясни в интервю за сайт, че проявила сарказъм, когато наскоро в инстаграм се изказала, че Митко Динев, от когото е малкия й син, бил по-голям мъж от последното й бивше гадже – Мартин.

„Няма как човек, който иска да отнеме детето от майка му да се нарича мъж. Още повече, ако единственото му постижение в живота му, е да направи дете на Емануела. Другите му постижения са „кривогледи” и не стигат по-високо от танцьорка. Професията му е „възпален апендикс на баща си”, докато дори разделена с Мартин, мога да кажа, че той е с престижно образование и се ползва с положение и уважение в обществото”, обясни певицата.

Тя изтъкна, че все още се разправяли за детето, заради което даже стигнаха до съдебни дела. Емануела подчертава, че баща му не се грижел за него, а го поставял на майка си, докато той се занимавал с „жени, практикуващи най-древната професия”. С Мартин пък се разделила, заради системните му изневери, но не му се сърдела. „Той си е такъв от малък, откакто го познавам. Бяхме много влюбени първите години, но след това изгуби интерес. От него се научих как да хващам мъжете, които ми изневеряват”, обясни певицата.

Това разочарование от мъжете и любовта Емануела, която има и голям син от предишна връзка, и Теди възпели в „Дърпай я”. В клипа искали да преразкажат „какви са съвременните отношения между хората”.

„Липсва любовта, има само интерес, финансов, аморален, експлоататорски. Няма приятелство, няма лоялност има само голотии и снимки в Инстаграм. Това се е превърнало във философия на днешното поколение, това движи света около нас, няма кавалерство, няма авторитет, няма женска солидарност, всичко е жажда за пари, власт, влияние, показност…”, обяснява Емануела.

Теди Александрова, която участва в текста и в музиката, била готова с песента преди година, но я оставила „да отлежава”. След като Емануела чула текста, намерила „много сходни неща, преживени разочарования от предишни връзки, разочарования от мъже, които си избират жени, които са „пълен леш”.

Прегледана: 181178

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече