Преслава се принуди да каже: Спала ли е с мъжа на Галена

0

Преслава реши да каже цялата истината за скандала с Галена и защо не са си говорили в продължение на осем години.

Галена няколко пъти е изтъквала, че няма никаква драма между нея и Преслава, но колежката й е на съвсем друго мнение и след толкова години изплю камъчето, пише Блиц. 

„Винаги сме били много добра комбинация двете, много хубаво и чисто приятелство имахме. Все пак започнахме заедно своите музикални кариери, заедно живяхме толкова дълго време. Времето ще покаже, да сме живи и здрави“, споделя Преслава в интервю за радио „Веселина“.

Тя разкри, че дълги години не са били в приятелски отношения с Галена заради „клюки и интриги“. Оказа се, че на нея й говорили някакви неща за Галена, а на другата, че Преслава я обсъжда с лошо. И така се родила интригата и двете започнали да се гледат с подозрение. 

„Не обичам да коментирам такива неща, но в последните дни чета безумната новина, че съм спала с мъжа на Галена и затова не си говорим. Това са пълни глупости и не знам кой болен мозък ги ражда въобще“, заяви позицията си Преслава по повод жълтите новини. 

Преслава е лаконична по отношение на приятелството си с Галена в момента. Разкри, че на въпросната сватба са си говорили, все едно нищо не е било и никоя от тях не е повдигала на въпрос причините, поради които са се отчуждили. Но от думите на звездата става ясно, че счупеното едва ли може да бъде залепено.

Прегледана: 103444

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече