Продуцентите на Денис Теофиков свалили негово интервю от нета, защото се държал „неадекватно“ (ВИДЕО)

0

Продължават критиките и обвиненията към продуцентите на Денис Теофиков и в частност – Николай Пашев. Според звездния репортер Борислав Борисов от продуцентската компания постоянно притискали Денис, като дори го принудили да свали интервю от интернет, тъй като изпълнителят не се държал адекватно в разговора.

„Искам да ви разкажа една история… Имаше събитие в клуб Мегами в София. Бяха някакви лайфстайл награди. Сред гостите имаше доста артисти и музиканти и един от тях беше Денис. Видяхме се преди наградите и го помолих да направим едно интервю. Той се усмихна притеснително и ми каза, че по принцип не обича да се показва много, но пък защо не. Денис беше изключително скромен и си личеше, че се притеснява да говори за себе си. След няколко дни пуснах интервюто в ютуб. За около 1 час влезе в трендинг и хората започнаха да го коментират“, спомня си Боби.

Тогава обаче Денис му се обажда с настойчива молба веднага да свали видеото. „Продуцентите ме натискат да го махам. Държал съм се неадекватно. Не им харесва и ми казаха да говоря с теб да го махна. Моля те, братле, много ми е важно да го свалим“, умолявал го Денис. В крайна сметка Боби го махнал, но дни след смъртта му решава да го публикува отново.

И пита – кое му е неадекватното в поведението на Денис. Вие как мислите?

Прегледана: 176236

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече