Пълен обрат! Жената на Сашо Кадиев първа скочила в чуждо легло

0

За драмата в семейството на Александър Кадиев и хореографката Таня Тончева се изговори и изписа много.

Към днешна дата обаче всичко придобива различно звучене. Според нова информация не Кадиев, а Тончева е тази, която първа нарушила границите на връзката им. Тя потърсила ласките на чужд мъж, с което отприщила поведението на партньора си.

Новите сведения от спалнята на двойката разказват, че синът на Катето Евро дълго време се опитал да запази връзката си с апетитната брюнетка. Той бил склонен дори да й прости изневярата и двамата да направят опит да изградят отново отношенията си.

Уж се били разбрали до момента, в който Таня отново направила стъпка в страни. Това довело до серия от игри с различни жени от страна на водещия.

След няколко залитания Кадиев се кротнал. Но не при майката на щерка си, а при любовницата, с която и до днешен имал интимни отношения.

В някакъв момента Таня се осъзнала, че не това е животът, който иска за себе си и за дъщеря си. Но вече било късно – Александър се бил научил да тъче на няколко стана.

На този етап, пише в. „Уикенд”, двамата продължават да се правят на семейство. Нещо повече – Тончева живее под един покрив със свекърва си Катето Евро.

Прегледана: 147816

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече