Радина Червенова вбеси зрители с „ужасяващо тъпа рубрика“

0

Радина Червенова вбеси жестоко зрители с новата си рубрика за психология, която води в предаването „Преди обед” на Би Ти Ви. ТЕ недоумяват как известната водеща се е съгласила да застане зад подобен нискокачествен продукт. Според много от тях темите в рубриката „Опасни връзки“ се скучни, представят се твърде повърхностно, а психолозите, които ги коментират в студиото, се показват слаба компетентност и сексизъм.

Идеята е в нея да се разнищват важни казуси от сферата на общуването и да се предлагат възможни решения на проблеми, които зрителите може да имат. Но повече от месец след старта си рубриката се очертава като най-големия провал в продължилата няколко десетилетия кариера на водещата.

Още с първата си тема – летните флиртове, тя претърпя зашеметяващо фиаско, пише „Уикенд“. „Толкова сухо и безинтересно беше поднесена темата, че трудно ще грабне зрителя. И точно си мислех, че по-зле не може да стане, и изскочи Ненчо с фокусите”, коментира на страницата на „Преди обед” зрител, визирайки и друга нова рубрика в предаването – тази на актьора Ненчо Илчев.

 „Съвсем случайно загледах въпросната рубрика и продължавам да се чудя кому му бе нужно и му хрумна „гениалната” идея да постави Радина Червенова – журналистка със сериозен опит в новинарството, да води рубрика тип „Искрено и лично”? Темите са изключително банални и скучни дори за една средностатистическа домакиня”, сочи един от коментарите на официалната страница на „Преди обед”.

В друг се отбелязва: „Ужасяващо тъпа и ненужна рубрика! Не разбирам на кого помагат!А психологът спокойно може да си изгори дипломата”. „Най-глупавата рубрика, която имате. И защо Радина Червенова се е съгласила да я води, не разбирам. Собствени проблеми няма да реши по този начин. А и психолозите са елементарни”, убедена е една от зрителки, излели възмущението си в коментар на официалната страница на предаването.

Прегледана: 187252

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече