Рачков е безутешен: Свалял Камелия, а той за нея е нищо

0

Димитър Рачков не си е намерил жена, защото се оказа, че тя му е само приятелка. Или поне така стоят нещата по нейните думи.

„Нямам връзка с Димитър Рачков! С него сме единствено приятели“. Това обяви 39-годишната красавица Камелия Андонова, която от няколко седмици е спрягана като официална половинка на комика. По думите й двамата с актьора са близки повече от година, но нямат лични отношения.

Слуховете плъзнаха, след като двамата се появиха заедно на парти в популярния клуб „Хасиенда“ в курорта Лозенец, а фотографите на заведението не пропуснаха да ги щракнат как интимничат. Кадрите бързо обиколиха медиите.

Самият Рачков бил бесен и убеден, че това се случва целенасочено от собственика на заведението, с цел реклама. В действителност актьорът бил в заведението в компанията на Камелия, която има сладкарница в курорта.

И да я е свалял, явно мераците му не са хванали дикиш, двамата си остават само приятели, а някои твърдят, че дамата си има солиден партньор и изобщо не гледала на Рачков като потенциална бройка.

Прегледана: 101050

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече