Роксана на нож с „Гласът на България”

0

Отрязаха брата на фолкаджийката в музикалното шоу

Братът на Роксана беше отрязан на кастингите на тъмно в „Гласът на България”, което разгневи чалгаджийката. Радослав Гергов-Радула се явява да втори път в музикалния формат на Би Ти Ви. Той беше участник и в първия му сезон през 2011 г. Тогава беше в отбора на Мариана Попова и изкара доста време в предаването, в което по онова време имаше много повече епизоди и концерти на живо в сравнение със сега. Радослав, който е фен на твърдия рок и се изявява в този стил, отпадна на четвъртфинала и взе участие в цели 7 концерта. Сестра му стигна финала в отбора на Ивана и завърши на трето място.

Години наред за Радослав не се чуваше нищо в публичното пространство. В 10-ия сезон на „Гласът” обаче той реши да се пробва отново и отново се яви на кастинг на тъмно с любимия си стил. Само че този път никой от треньорите не обърна стола си, за да го вземе в своя отбор. Това вбеси сестрата.

„Моят брат Радо се представи уникално в „Гласът на България” и не му се обърна никой. Не е проблемът в това, че не му се е обърнал никой, голяма работа! Истината е, че най-якият сезон в „Гласът на България” ще остане сезонът, в който бяхме ние – първият! Колкото и да се стараят, по-добър сезон от този няма да имат! Въобще не ме интересува кой какво мисли, не ми пука кой какво мисли и какво ще каже! Интересно ми е само едно – седят четирима човека, които ги имаме за много талантливи, които ги боготворим като певци, като музиканти… Да не говорим, че член на журито е едно младо момиче – изпълнителка, която не се е доказала като нещо уау (има предвид Дара – б.а.)! Когато една музика не е докоснала даден изпълнител, не е докоснала някой член от журито, не се изказваш неподготвен! Не убиваш даден талант с думи само защото теб някой не те е докоснал”, коментира Роксана.

Според нея, Радо е бил отхвърлен незаслужено за разлика от други участници, които не са блеснали с нищо, но са продължили напред в шоуто. „Обръщахте се на хора, които са музикални инвалиди, обръщахте се на певци, които изобщо не знам какво правят на тази сцена, давате шанс на певци, които изобщо не заслужават да бъдат певци, те не са родени да бъдат певци! Опитвате се да направите това шоу от музикално в някакво шоу, в което да се посмеем. Мисля си, че това предаване не трябва да е такова… И с толкова сериозни певци, които са седнали зад тези столове, и музиканти, трябва да умеем да се изразяваме правилно. Защото, когато един такъв талант като него е убит на тази сцена, точно сега и точно в този момент, не значи, че той не може да продължи, и не значи, че той не пее добре. И, когато се изказваш, по начина: „Ако беше изпял това парче някой, дето може да пее, щеше да ни счупи тука главата”, ми на теб, мила моя, ти счупи главата изпълнение, дето чеп за зеле не става от него. Чисто по български да ти го кажа, по байганьовски, щото сме си такава държава и трябва да знаем откъде произлизаме. В такива моменти трябва да бъдете по-обрани, по-толерантни, трябва да бъдете по-колегиални. Значи, когато си достатъчно музикален, трябва да си чул, че на тази сцена се е качил певец с рутина”, не спира да се ядосва Роксана.

Фолк звездата смята да забие журито на „Гласът на България”, като изпрати брат си да покорява САЩ. Тя вече го била записала за участие в „Гласът на Америка”. Много зрители я подкрепиха, изразявайки мнение, че Радо наистина заслужава да продължи напред в музикалното шоу. Според други обаче пеенето му е било под всякаква критика.

Прегледана: 143890

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече