Рут Колева: Карбовски ме изкара убийца на собственото ми дете!

0

Рут Колева се включва в кампанията срещу Мартин Карбовски. И не защото са й платили, а защото певицата свързва журналиста с един от най-тежките периоди от живота си!

Колева се връща назад в годините, когато взе участие в риалити проекта „Къртицата”. Появата си в предаването Рут възприела като предизвикателство – хем да се утвърди името си, хем да намери начин да наскочи себе си.

Не е подозирала, че това ще е най-тежката й изява. По това време разбира, че е бременна. Но бащата на бъдещето й дете не е човек, с който Колева си представя да създаде стабилно семейство.

Именно поради това взима нелекото решение да махне плода в утробата си.

Вместо да й помогне да преодолее емоционалното опустошение, Карбовски го прави достояние на цялата публика на предаването, разказва певицата. Подлага я на унизителен разпит в ефир, прикачва към името й квалификации и определения. Това тотално срива младата жена и й нанася травма за цял живот.

Рут осъзнава вината за постъпката си. Но в същото време е категорична, че никой няма право да се държи с нея или с който и да било по този начин. Да потъпква достойнството, да обижда и съди.

Именно поради това певицата ситуацията, в която в момента се намира Карбовски, като абсолютно заслужена.

Прегледана: 171226

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече