Сагата „Дани и Алекс“ продължава! Ето какво безумно решение взеха, за да запазят семейството си (ВИДЕО)

1

Сагата „Дани и Алекс“ продължава и макар двамата да съумяха да запазят семейството си, решението, което взеха, ще опропасти брака им. На това мнение са не само последователите, издържали да изгледат последното им видео докрай, но и техните близки.

Александра и Даниел Петканови са решили да разделят семейния си бюджет, като всеки харчи собствените си пари, т.е. това, което е изкарал. Това стана ясно от 1-часовото видео на риалити героите от поредицата „Карти долу“, в която двамата говорят открито за проблемите в брака си.

„Всеки си има собствена сметка, като има и още една обединена, в която вкарваме различни суми за битовите разходи и нуждите на Габриел“, обяснява Александра. В началото Дани не бил съгласен на тази „схема“, но в крайна сметка склонил. „Така на никого не се налага да иска пари от другия за лични нужди и може да задоволи всяка своя прищявка“, обяснява Алекс

„Вие да не би да сте съквартиранти, че да си делите парите. Първо Алекс си купува апартамент със свои пари на нейни име, после всеки си харчи своите пари, следва всеки да спи, когото си поиска“, негодуват интернет потребители.

Близки до Дани и Алекс също не одобряват постъпката им и смятат, че бракът им върви към разпад.

Прегледана: 177831
1 Коментар
  1. Qwerty Yop казва

    Тея са бити карти и скро ще ядат плодовете от простотиите си!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече