Сано прецака Филип Буков за новия „Сървайвър”

0

Косъма измъкна от младия актьор мястото на водещ в „Островът на 100-те гривни”

Би Ти Ви реши да се вслуша в съветите на зрителите си и да намери нови лица за своите предавания. Телевизията заложи на любим актьор, който досега не е бил водещ, за да поеме „Островът на 100-те гривни” – нещо като вариация на класическия „Сървайвър”, която предстои да се снима. Това е Александър Сано. До последно за мястото беше спряган Филип Буков, но явно Косъма от „Под прикритие” се е оказал по-подходящ, пише Уикенд.

Според източници, действително Буков е бил фаворита за водещ, одобрен и от лицензодателя на състезанието. Филип обаче си позволи да нападне Би Ти Ви и предаването „Денсинг старс”, недоволен, че е отпаднал твърде рано от шоуто. Той е бил прецакан с ниски оценки, тъй като системно закъснявал и влязъл в конфликт с продукцията. След това пък в серия интервюта се изказа срещу шоуто и телевизията, което подразнило ръководството и било взето решение да се търси друго лице за „Островът на 100-те гривни”. Така се стигнало до идеята Косъма да поеме предаването.
Приключенското риалити е първият проект, в който Александър Сано ще бъде водещ. То тръгва с големи заявки, твърди се, че ще се снима на тропически остров, и съответно ще се наложи актьорът, прочул се като Косъма от „Под прикритие”, да отсъства от дома си за доста дълъг период от време и да сложи на пауза всички останали свои проекти. Затова пък ще стане един от първите водещи на риалитито в целия свят. Тази привилегия му се пада по силата на факта, че форматът е съвсем нов – създаден е едва миналата година, и телевизиите, които са го снимали до момента, могат да се преброят на пръсти.
„Аз съм човек, който обича предизвикателства и всичко, свързано с някакъв авантюризъм. Мисля, че отдавна не съм излизал от рутината си, смятам, че ще ми се случи нещо много интересно, и го очаквам с нетърпение. Видях предимствата на този формат пред други подобни, които сме гледали до момента, и ми стана много интересно“, казва Сано за новата си роля.
От Би Ти Ви потвърдиха новината на „Уикенд”, че продуцент на новото шоу е Ники Николов – доскорошна дясна ръка на продуцентите на „Фермата” Андрей Арнаудов и Иван Христов. Той твърди, че са избрали Косъма за водещ, защото е комплексен като личност, какъвто трябва да бъде и победителят в новото риалити. Смяташе се, че най-подходящ за мястото е наскоро отпадналият от „Денсинг старс” актьор Филип Буков. Той обаче е свързан със „Сървайвър”, свален от програмата заради катастрофален рейтинг на последния излъчен у нас сезон, както и с прекалено много други телевизионни предавания. Сано от своя страна спазва известна хигиена в появите си на малкия екран. Най-вероятно затова кандидатурата му е натежала пред тази на по-младия му колега.
„Островът на 100-те гривни” все още набира желаещи за участие. Очаква се снимките да са през лятото, а от есента шоуто да бъде на екран и да се излъчва на мястото на „Фермата”, което слиза от програмата на Би Ти Ви.


Прегледана: 157742

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече