Синът на Шер превъртя от дрога

0

Певицата ще го гледа на стари години

Певицата и актриса Шер е подала молба за настойничество над сина си Илайджа Блу Олман заради постоянната му злоупотреба с наркотици и проблеми с психичното здраве. Според съдебните документи 47-годишният Олман е „на практика неспособен да управлява финансовите си ресурси“, пише Уикенд.
Настойничеството се предоставя от съда за лица, които не са в състояние да вземат самостоятелни решения, като например хора с деменция или други психични заболявания. То може да се използва за управление на финансовите или личните дела на дадено лице или и на двете.
Мъжагата се издържа от тръста, създаден от покойния му баща, музиканта Грег Олман. В него имаше около $10 млн., но се предполага, че Илайджа е издрусал поне три четвърти от парите.
Шер е загрижена, че средствата, които синът й има право редовно да получава, ще бъдат незабавно изразходвани за наркотици, оставяйки Илайджа без активи да осигурява себе си и излагайки живота му на риск. Певицата добавя, че обича сина си безкрайно много и винаги е действала в негов интерес. И смята, че трябва да бъде назначена за настойник, поради текущите му проблеми с психичното и физическо му здраве.

Прегледана: 127330

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече