Скандални сцени в новия клип на Галена и Азис го превърна в хит на годината! (ВИДЕО)

0

Секс сцени, но пък и много романтика, пресъздадоха Азис и Галена в дългоочаквания си клип „А+Г=ВНЛ”. С това заглавие на дуета си певците върнаха феновете в младежките си години към първата им любов. Тъкмо за нея става въпрос в песента, но и за възраждането й години по-късно, когато лирическите герои се срещат отново. Тогава и се отдават на страстта, при това доста автентично.

Клипът започва със срещата на влюбените, които на младини взаимно са си били първата любов. Любопитна подробност е, че в тази сцена Азис и Галена присъстват, но репликите помежду им са озвучавани от актьори, чийто гласове са популярни и от дублажа. Явно са предпочели да заложат на професионалисти, за да изглежда сцената възможно най-правдоподобно. Освен това има и английски субтитри, което допълнително подсилва кино атмосферата.

След кратка размяна на реплики и почерпка с по чаша водка, Азис пита Галена дали й се гледа филм. Тя се съгласява, но само ако е за вечната любов. Азис вади касетка и на обложката е с Галена, а над тях – влак. Тъкмо във влак се развива действието до края на клипа, като от време на време има и кадри, за които певците се прегръщат, лежат или просто си седят в леглото в стаята, в която са се срещнали.

„Влюбих се като животно”, пее Азис, разгърден, а изпод ризата му се подават гъсти косми. Галена додава по бельо: „Помня, бяхме малки, джобовете празни, а кръвта ми пълна с тебе”. Обещала му да й е първият, а Азис подчертава, че тя му била първата. Писали по стените А+Г=ВНЛ.

 Разделили се, но любовта им се запазила във времето. Явно затова, когато се виждат по-късно, се отдават на страстни хватки. Азис целува Галена, при което тя го шамаросва. Всъщност Мама Ураган направо го огъва с шамар, защото Азис чак се навежда от удара. Бързо се съвзема, обръща я с лице към стената и прокарва ръце по тялото й, след което повдига с пръсти полата й отзад. В следващия кадър Галена се е облегнала на стената, а Азис е в краката й, пише „Уикенд“.

Въпреки че секс сцените са доста обсъждани, може би наравно със силното окосмение на Азис, песента моментално след премиерата си се превърна в хит и даже печели одобрение и в чужбина. Над 5 млн. гледания има вече клипът на Азис и Галена в YouTube, при това само за няколко дни. Феновете са във възторг от текста, музиката и клипа на дуета, който чакат още от есента, когато Азис и Галена бяха на турне в САЩ.

Прегледана: 171282

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече