Скандално! Осипова спретна първата тройка във „Фермата”

0

Жанета Осипова успя да превърне „Фермата” в еротично сборище, негодуват почитатели на предаването.

Блондинката, която не може да се похвали с нищо друго, освен с даденостите си, залага именно на тях, за да бъде запомнено представянето си.

Тя дава було и драго, за да привлече вниманието на камерите върху себе си. И показва плът и прелести на воля, без свян и други форми на задръжка.

Поредното подобно изстъпление от нейна страна по време на участието й в риалити формата шокира по-голямата част от участниците. Зрителиет също останаха шашардисани – как и защо се допуска подобно нещо.

Типично в свой стил тя се разходи гола из стопанството. Нескрити въздишки мъжете проследиха движенията й на съзела, докато жените видимо бяха недоволни от случващото се.

Това й действие може би беше естествен завършек на случката, разиграла се в понеделник. Тогава Осипова придърпа двама от мъжагите във „Фермата” и се изкъпа заедно с тях под душа, правейки първата тройка в историята на формата.

Двамата едновременно избрани бяха адвокатът Асен и магьосникът Йордан. Мъжете бяха видимо доволни да се включат в сценката, пренерегвайки обстоятелството, че и двамата имат половинки извън предаването.

Прегледана: 147876

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече