СКАНДАЛЪТ между Кичка и Панайот Панайотов се разраства! Вижте какво разкри Бодурова

0

Шокиращата естрадна драма между Кичка Бодурова и Панайот Панайотов добива все по-финансов оттенък. След като вчера изпълнителят на „Момчето, което говори с морето“ се отказа от участие в общия концерт с колежката с обяснението „мижави продажби на билети“, Бодурова разпространи съвсем друга версия за скандала. А именно – певецът с кожените панталони е искал половината приходи от събитието на 11 юли, за да изпее 2 песни.

Ето какво разказва Кичка:

Поканих П. Панайотов да участва в концерта ми в Бургас, защото го харесвам като изпълнител , пък и преди няколко години на предложението му да работим заедно му отказах. Предложих му 50% по- голям хонорар от участията му в сборни концерти. Казах му че трябва да изпълни само 2-3 песни , докато аз направя преобличане. Той се зарадва и прие. Помолих го освен “ Момчето, което…” да изпее и песента ”Искам обич да ти дам”, която много харесвам.

Но получих отговор “НЕ СЕ ПРИЕМА”.

Онемях … много грубо , но замълчах. Преди няколко дни ми писа да сме “оправили счетоводството”. Не разбрах какво има предвид. Но се чухме и той ми каза, че той не пътувал никога с други, ще пътува сам от София, а не с “Иван, Драган и Петкан”- известни наши 2ма музиканти, както направи Мими за Варна и иска да му се плати бензина/ би трябвало това да го каже в началото/.

Не ми хареса отново грубото изказване за колегите. След разговори със същите разбрах повече за неговия характер и реших , че не искам стрес по време на работа. Затова лично отказах участието му преди 2 дни. С поста си във фейсбук вчера Панайот показа, че съм имала право – много арогантно и немъжко поведение. Аз нямам нужда от друг да участва в моите концерти и така е било в последните години. Просто исках да покажа уважение към колега, който потвърди, че не е заслужавал.

Съжалявам за случилото се…. Пожелавам на Панайот още много концерти занапред!

А концертът ми в Бургас на 11 юли ще бъде повече от прекрасен, ….та това е моят Бургас!

Прегледана: 127758

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече