Скандалът се разраства! Мария Илиева отговори на нападките на Гладнишка!

0

„Един несправедливо злостен коментар относно професионализма и характера ми – този на Милица Гладнишка, ме накара да се размисля за цялата ни гилдия. Начинът, по който съм пяла с това мило момче, което на репетициите успя да разплаче Иван Лечев с изпълнението си, бил „грозна постъпка“, защото едва ли не го провалил.

Публични оценки от артист към артист могат да бъдат правени от висотата на постиженията и пространството, което голямата обич и подкрепа на публиката дават. За над 20 години солова кариера и 15 години предшестваща я музикална подготовка, аз пея така.“

С тези думи певицата Мария Илиева избухна срещу коментара на Милица Гладнишка по-рано тази седмица относно представянето на поп звездата на сцената на „Гласът на България“.

„Мария Илиева показа, че е машина и за един пиар минава през всичко и всеки. Като танк“, написа Милица на стената си във Фейсбук след края на дуетното изпълнение, но по-късно изтри публикацията.

На фона на коментара й от едно изречение, Мария Илиева изля цяла тирада в опит да се защити и изрази позицията си на ощипана девойка.

„Повечето ми колеги са впечатляващи музиканти с личен почерк, творчество и история. В техния свят злобата няма място, подкрепяме се и си помагаме, с разбиране за трудния контекст, в който творим и се опитваме да реализираме страстта си към музиката. Затова примерът с отприщената злоба на Милица е повече от тъжен“, продължава обидената Илиева.

Нататък одата се разгръща в още три абзаца, които ще ви спестим.

Повод за студената война между Илиева и Гладнишка стана дуета на певицата с претендента за победител Борис. Зрителите останаха с впечатлението, че Мария целенасочено го засенчи на сцената и така зачеркна усилията му да спечели предаването.

Прегледана: 164414

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече