СКАНДАЛ! Цитиридис БЕСЕН на Динко Вълев: Ще те изгоня от шоуто (Водещият едва го изтърпя – ВИДЕО)

1

Водещият Николаос Цитиридис бе на косъм да изгони свой гост от студиото. Гологлавият шоумен за първи път си изтърва нервите и не можа да скрие антипатията си в предаването. От релси успя да го изкара ловецът на емигранти Динков Вълев, който бе дошъл за участие в словесен сблъсък с творческия директор Мартин Димитров на тема патриотизъм.

В типичния си арогантен и циничен стил Динко Вълев започна да обяснява, че за да си истински патриот, трябва да си мъжкар, а не „мека китка“. „Първо, ти няма как да си „мека китка“ и в същото време да отрежеш колана на колата, която всеки момент може да гръмне“, подхвана Динко, разказвайки за своя личен героизъм. И добави, за да е ясно за всички: „Меките китки аз изобщо не мога да ги трая“.

Това подразни водещия, който му припомни: „В това предаване и в ефира на Би Ти Ви хомофобия не трябва и не бива да има. То не е до възпитание. То е до възприемане и разбиране как функционира света“.

Динко обаче продължи да настоява, че хомосексуалистите са неприятни хора и не обичат България. „Вие затова обърнахте света с краката нагоре. Този трябва да обича п*далите, другия трябва да обича другите…“, изцепи се Вълев, което тотално вбеси Цитиридис.

„Стига хомофобия!!! Защо не мога да те изгоня, когато трябва“, изкрещя водещият и се хвана се за главата.

Николаос явно се е почувствал и лично засегнат от разбиранията на Динко за патриотизъм, тъй като той самият е наполовина грък. Неслучайно накрая го попита може ли един грък да обича България, на което Динко отговори положително и добави, че самият той има много приятели гърци. „Щом имаш приятели гърци, значи със сигурност имаш и приятели хомосексуалисти“, заключи Цитиридис.

Прегледана: 195317
1 Коментар
  1. […] Какво точно изкара извън релси Цитиридис и защо заплаши да изгони Динко ВИЖТЕ ТУК. […]

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече