След комата на мъжа й: Мис България разпродава джиповете си

0

Мис България Вероника Стефанова е преминала през истински кошмар, за който сподели едва сега. Вероника, която е майка на две малки момиченца е била на косъм да изгуби съпруга си след тежък инцидент, при който той получава три кръвоизлива в мозъка и изпада в кома.

Съпругът й Филип е бил на границата на смъртта, но успява да се възстанови по чудо. Сега всичко е наред, а Вероника благодари на съдбата, че запазила жив и здрав бащата на децата си.

Малко преди нелепата случка, при която Филип пада, дръпнат от кучето им кане корсо и удря главата си, блондинката получила като подарък поредния си скъп джип от него.

Ето защо сега е решила да разпродаде излишните си коли и да разчита само на едно возило. Както се казва, и богатите плачат, а пред някои събития всички сме равни, коментират решението й потребители в мрежата.

„Преди една година, вечерта след погачата на малкото ни бебе, моят любим мъж претърпя инцидент. Беше в състояние несъвместимо с живота, след тежка операция, която продължи няколко часа, които минаваха като дни, кома която беше 10 дни, а ми се стори като месеци“, връща се към лошите спомени Вероника, за да благодари на всички, които са оказали подкрепа на семейството им.

Прегледана: 148008

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече