Слухът, че Мария Илиева е загубила бебе, разбуни социалните мрежи

0

Мария Илиева е видимо напълняла. В последните месеци теглото й се е покачило с поне 15 кг, видно е от последните й медийни изяви.

Именно от там тръгнаха слуховете, че тя е в очакване на рожба.

Тези спекулации се потвърдиха и от няколко отказани ангажимента преди месеци. Тогава всички, включително и хора от близкото обкръжение на певицата, коментираха евентуалната й бременност. И правеха предположения кога се очаква на бял свят да се появи наследникът на изпълнителката на „Лунен сън”.

Да, обаче, към днешна дата действителността е различна. Певицата е отново активна – както в социалните мрежи, така и в звукозаписните студия. И дума не дава да се издума за бременност и деца, което създава усещането, че е Илиева е сполетяна от най-страшното. А именно, че е загубила дете.

Мнозина определиха предположенията за загубено дете като зле скроен сценарий, който има за цел да орони имиджа на Мария.

Други обаче прозряха в погледа на брюнетка тъга по загубена рожба.

Нееднократно певицата даваше да се разбере, че има нов мъж в живота си, който я кара да грее. И най-важното – който й дава усещане за стабилност за създаването на истинско семейство.

Ще припомним, че нееднократно в медийното пространство излизаха вести около това колко трудно певицата комуникира с бащата на детето и как малкият се е превърнал в разменна отношения в отношенията помежду им.

Прегледана: 166365

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече