Смаза я психически! 3 промени, които Радина направи по принуда заради Донков

0

С годините Кърджилова все повече загубва себе си, твърдят последователи и нейни близки

Любимата на Деян Донков избягва да разкрива подробности за отношенията им, но още преди години стана ясно, че Радина често търпи тормоз. С течение на времето тя започна драстично да се променя и това особено проличава и във визията й.

Отряза си косите

Съвсем наскоро блондинката се появи с обновена прическа. За всяка жена това е нормално и естествено, но не и за Радина, която по принцип обожава дългата си коса. Сега тя я е отразяла до ушите и вече е на късо каре. Причината за трансформацията не се криела в желанието й да бъде различна, а защото дължините й били доста изтощени, в резултат на липси на организма и натрупан стрес.

Депресия и анорексия

Принципът на Радина е, че за да сме красиви отвън, трябва да сме балансирани и отвътре. Като по-млада актрисата страдаше от продължителни епизоди на депресия, бореше се и с анорексията, затова знае много добре какво е да се чувстваш непълноценен.

Като цяло тези проблеми са вече зад гърба й, като тя самата е разказвала, че е успяла да ги преодолее с помощта на йога и медитация. Измъченият й и слаботелесен вид обаче не го потвърждава особено, въпреки че напоследък тя се старае да не прилича на вейка и след раждането е успяла да качи поне малко върху скромните си 45 кг.

Живот на село

По инициатива на мъжа си Деян, Радина скоро ще живее на село, далеч от градската суета.

Решението го взели уж двамата, тъй като предпочитали спокойствието и уюта на селската си къща в близост до Белоградчик. През лятната ваканция те имат намерение да се оттеглят заедно със синовете си в провинцията и да прекарват поне 4 месеца в годината на село.

Близки до Радина, които добре познават темперамента й, са убедени, че идеята е единствено на Донков, тъй като актрисата съвсем не си пада по изолацията. Напротив – тя обича шумните купони и събирания, макар вече да е майка, но все по-рядко й се удава възможност да излезе от рутината и да се забавлява в компания по женски.

Думите им се потвърждават и от факта, че мотиви за бягството им от града до този момент е коментирал само половинката й: „Там се връщам към себе си, уравновесявам се. Не съм вярвал, че толкова много ще ми хареса. В столицата ни задържа училището на децата и работата”, кагегоричен е Донков.
Прегледана: 129028

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече