Снимка на Манчев и новата му изгора предизвика вълна от възмущение!

0

Първата обща снимка на шеф Иван Манчев и новата жена в живота му – Ива Бека, се появи онлайн в профила на готвача.

Вместо да стане причина за похвали, тя предизвика по-скоро негативни реакции.

Мнозина все още не вярваха, че кулинарът наистина се е забъркал с кандидат-тъщата на сина си. Изглеждаше им прекалено перверзно и неподходящо за родните географски ширини.

Е, да, ама да. Наистина красивата блондинка, с която Манчев има интимно взимане-даване към момента, е майка на момичето, с което синът му има връзка. Т.е. една от двойките все ще трябва да се разпадне в един момент. Защото в обратен случай всичко става прекалено… нестандартно.

Вярно, че е красива! Но толкова ли няма други жени, та прецакваш сина си!, коментира онлайн потребител. И думите му са едни от най-меките по адрес на решението на готвача да си легне с жена, която може да му стане роднина.

Ще припомним, че връзката помежду им припламна след среща, организирана от децата им. Когато младите поканили майка си и баща си, съответно майката на момичето и бащата на момчето, едва ли подозирали, че родителите им ще им причинят това. Но явно след определена възраст хормонът отново започва да взима превес, допълва мнението онлайн.

Прегледана: 163225

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече