Снимки на Мис България преди и след пластмасовите устни взривиха мрежата!

0

Венцислава Тафкова грабна титлата на Мис България наскоро. С нея грабна обаче и вълна от коментари по адрес на външния си вид.

Без съмнение основният акцент пада върху устните й, които солидно са подплатени със силикон.

Според думите на младата девойка, която не за първи път печели конкурс за красота, нормално е хубавите жени да бъдат одумвани. Тя самата не се притеснява от критикарите и от това кой какво ще каже по неин адрес.

Не се е засегнала и от коментарите по адрес на имплантите в устните си. Единствената част от тялото си, която е коригирала, са именно устните, пояснява тя. На този етап няма и намерение да пипа друго. Тъй като е едва на 20 години и не смята, че останалите части от тялото й се нуждаят от корекция. Не е против като цяло, разказва още Венцислава по отношение на естетичната хирургия, но само когато е с мярка.

Не на същото мнение са обаче интернет потребителите. Всеобщи са думите, че това, което си е причинила на устните, няма как да граничи с естественото и красивото. Преди имплантите е била много по-привлекателна, категорични са феновете. И се чудят защо се е подложила на въпросната интервенция.

Прегледана: 150130

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече