СОVID криза! Дискотеки привличат клиенти с танцьорки по бельо

0

Зашеметяващ СОVID стриптийз правят изкусителни мадами в пловдивска дискотека. Зрелищното еротично шоу осигурява плакнещи окото гледки, които трудно можеха да бъдат видени преди настъпването на заразата. При пандемичния стриптийз различното е, че девойките започват представлението с маски, а впоследствие свалят една по една не само дрехите си, но и защитните средства от лицата си.

Дългокраките моми с намазани с олио тела нагорещяват страстите в нощното заведение, където има впечатляващо присъствие на посетители. Близостта не тревожи купонджиите, а когато еротично шоу нагорещява страстите, забавляващите се масово се струват около сцената. За да гледат, но и за да си направят емблематични селфита.

Девойките се въртят предизвикателно около столове и хладилни витрини, като единствено ефирно бельо и секси жартиери прикриват интимните им области. Истинското забавление настъпва, когато захвърлят дрехи и задръжки, но това се случва зад специален параван, който разкрива единствено очертанията на секси телата на момичетата, пише „България днес“.

Любопитен момент е, че в публиката има повече девойки, отколкото момчета, които в захлас гледат предизвикателното изпълнение. Нощните заведения преди дни се завърнаха към нормалния си режим на работа, след като временно затвориха врати, а след това решиха като бойкот да работят само в петък и събота.

Прегледана: 178684

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече