Спретнаха война между Анелия и щерка й! Чат се превърна в причина за раздор (СНИМКИ)

0

От няколко съобщения между Анелия и дъщеря й Ивон жълтите медии направиха цяла сензация. Изправиха на нож певицата и щерка й само защото 3-4 съобщения в социалната мрежа са останали без отговор.

Според коментарите Анелия се е отдала на безгрижен живот – без ангажименти и отговорности. Не се интересува как и какво се случва около нея. Това не допадало особено на дъщеря й и двете били във вечни пререкания.

Не само заради тези писания, но и заради начина, по който изглежда момичето, често стават грешки коя е майката и коя дъщерята.

В профила Скрийншотова, който лови и публикува издънки на известни личности, се появиха няколко снимки, от които ясно става, че Ивон пише ли пише на майка си, а Анелия се прави на гръмната, както се изрази фен.

Под снимка, в която певицата наподобява на леличка, прекалила с алкохола, има коментар на щерката „не ме игнорирай”. По-надолу откриваме и друго писание на девойката – вместо да отговори на телефонното й обаждане, родителката й си пуска лайфове и се забавлява.   

Дали става дума за реално пререкание или за закачка между двете не става ясно. Но без съмнение няколкото коментара се превърнаха в основа за различни интерпретации наистина ли и защо Анелия пренебрегва дъщеря си.

Прегледана: 167387

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече