Срамува ли се Нели Рангелова, че е баба?

0

Естрадната звезда Нели Рангелова е вече в отбора на звездните баби, пише Ретро. Певицата пазела упорито тайната, че с мъжа й се радват на две внучета от дълго време. Съвсем скоро в семейството се очаквало да проплаче и трето бебе.

Внуците на Рангелова са от трите дъщери на мъжа й Жоро от неговия първи брак. С тях обаче тя била в чудесни отношения и ги приемала като свои деца. Гергана, Цветелина и Соня са трите големи дъщери на Жоро. Третото внуче на Рангелова ще е от най-малката дъщеря Соня.

Преди няколко месеца фамилията спретнала шеметна сватба на щерка си Соня. Всичките деца на мъжа на Нели живеят в Щатите и са американски граждански заедно със семействата си. Идвали си в България през летните месеци, за да прекарват време с баща си и Рангелова. Тя е близка и с първата съпруга на Жоро, като подчертава, че не е била причина за разпада на брака му.

65-годишната певица има един син от Георги, който все още не я е направил баба. Мартин е на 27 години. Той е студент, учи компютърни технологии.     

Прегледана: 149984

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече