Суета! На 25 години Тафкова лъсна с челен лифтинг! (ФОТО)

0

Поговорката „Трай, бабо, за хубост“ в днешните времена трябва да се трансформира в „Трай, младо, за лифтинг“. Възрастовата граница за пластични разкрасителни процедури рязко падна на 20 години и родните звезди още рано-рано започват с интервенциите, без дори да имат и една бръчица.

Поредната на опашката пред хирургичния кабинет се нареди Венцислава Тафкова. Мис България 2020 се е подложила на т.нар. челен лифтинг, при който веждите се повдигат и горната част на лицето придобива по-свежа визия.

Тук е моментът да кажем, че Тафкова е едва на 25 години и надали има нужда от по-младежки вид, но суетата на днешното поколение граници няма!

Видимо визията на моделката се е променила и това личи от последното и стори – веждите й са драстично повдигнати към челото, което се постига само с хирургична намеса. Така окото става по-отворено, клепачите се повдигат, а евентуалните бръчки на челото изчезват.

Цените варират между 4 и 5000 лева, в зависимост от сложността на процедурата. На подобен лифтинг са се подложили не една и две популярни личности у нас като фолк певицата Галена, тв водещата Мария Игнатова, моделката Моника Валериева и други дами, все на възраст над 35 години обаче!

Прегледана: 36348

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече