Счупи тъпомера! Ето с какво се фука Тоца

0

Влюбената в лукса и добрия вкус Антония Петрова се храни на светеща маса от оникс, издаде самата тя. Повод за това разкритие стана изискана вечеря, приготвена от съпруга й – Ивайло Батинков. Миската неведнъж се е хвалила с неговите кулинарни умения, с което кара много жени искрено да й завиждат. Този път той й беше приготвил лобстер, чиито черупки разчупи с голи ръце, а месото, което извади от тях, постави в изисканата й чиния.

Щастливата съпруга засне цялата операция и сподели клипа в социалните мрежи. „Готова ли си да ти сервирам най-вкусното месо?”, я пита мъжът й. Тя, естествено, отговаря „Да!”. След като й обяснява от коя щипка е извадил въпросното парче месо, което доста прилича на корабно платно, Ивайло взима и втора щипка, за да извади месо за собствената си чиния. Антония се радва, че месото е повече от черупките на лобстера. Ивайло вади с пръсти и парче царевица от поставената на ониксовата маса тава. То се е пекло заедно с обречения да го нахрани морски обитател, пише „Уикенд“.

Ето как е коментирала всичко това Антония: „Когато съпругът ти ти е сготвил за вечеря „лобстер по хайдушки” и сервира върху светещата ни трапезарна маса от оникс за 10 човека и запалени свещи вкъщи в кристален свещник… като един обикновен понеделник – безценно и доста луксозно, но най вече много мило!”.

Прегледана: 134098

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече