Съпругата на Орхан Мурад го зарязала, защото не носел пари (Шенай не спирала да му мърмори, че няма участия)

1

Казват, че когато бедността чука на вратата, любовта скача през прозореца. Горе-долу така е станало и в музикалното семейство на Орхан и Шенай Мурад. Само преди дни стана ясно, че краля на фолк баладите е пред развод с красивата си съпруга, след близо 20-годишен брак, който минаваше за безоблачен. Оказва се обаче, че ситуацията не е била никак розова…

Скандалите между родителите на тийнейджърския идол Сузанита не били от скоро. Досущ като два остри камъка певецът и жена му намирали повод за кавги ежедневно, в това число и заради скандалния имидж на малката си щерка. Таткото настоявал да бъде по-консервативен тип момиче и да залята над учението, докато майката стимулирала всякакви публични изяви на малката Сузи. След обявяването на извънредното положение преди година и затварянето на концертни зали и заведения положението станало емоционално нетърпимо и безпарично.

Орхан Мурад се чудел как да издържа семейството си, защото участията изведнъж секнали. Поканите за частни партита се броели на пръсти. Приятели му звънели по телефона, за да отказват ангажименти, притеснени от разрастващата се пандемия. Обяснявали, че са в трудно положение и не могат да му осигурят „поле за изява”.

Лятото на 2020 г. било сред най-тежките финансово за певеца.

Върху раменете му тежала изхранването на цялата фамилия. Орхан покривал всички разходи на Сузанита и на кака й Александра. Обезпечавал от към всякакъв вид битовизми съпругата си, която се опитвала да върти дребен бизнес с магазин за дрехи и да си докарва някой лев като шофьор на такси. Отчаяна от финансовото положения на главата на семейството, в началото на януари 2021 г. тя пуснала обява в интернет със съдържание: „Предлагам почасово гледане на деца. С много любов, грижа и забава”.

Вместо да бъде засипана с оферти, госпожата получила гневни коментари от жени, които твърдели, че не искат детегледачка, която да учи малките на разврат и която собствената си дъщеря не е могла да възпита правилно. Тези думи много наранили чувствителната Шенай, казват близките й.

Около новогодишните празници двамата съпрузи тотално се изпокарали. Участия нямало никакви, а единственият финансов приход била заплатата на Орхан от Кърджалийския театър, където той се изявява като музикален ръководител, а понякога бил канен и на участия в спектакли.

Шенай, която също е певица, живеела на принципа „Чуждото е общо, моето си е мое”, когато ставало въпрос за финансова подкрепа. Блондинката не изпускала повод да намекне на известия си мъж, че трябва да се организира и да бъде по-активен. Критикувала го, че се събира на по чашка с приятели, а не намира начин да изкарва пачки като едно време, пише „Уикенд“.

Упреците идвали в повече на изпълнителя на „Хиляди слънца”. Двамата започнали да се заплашват с развод. Един ден седнали на масата и се разбрали, че повече не могат да живеят под общ покрив. Инициатор за раздалата била Шенай. Блондинката била убедена, че може да се справя и сама в живота. Покрай Орхан имала създадени доста контакти. Познавала се с бизнесмени от ресторантьорски бранш, по чиито партите била пяла заедно с мъжа си. Вярвала, че все ще се намери приятел, който да й подаде ръка.

Сузанита и кака й Алекс, която в момента е бременна и чака първата си рожба, застанали на страната на майка си. Изпълнителката на „Луцифер и Буда” била убедена, че за напред ще изкарва доста по-сносни хонорари от сегашните. Тя се хвалела, че може да се справя и сама, въпреки че реализацията на нова песен и клип излизала няколко хилядарки.

Шенай не можела да се примири с мисълта, че предстоят години на лишения, защото краят на пандемията така и не се виждал. Единственото нещо, което пълнело сърцето й с надежда за добро било, че скоро ще има внук.

Прегледана: 179753
1 Коментар
  1. Qwerty Yop казва

    Това за пореден път показва, че жените са мръсно племе, които когато трябва да помогнат на половинката си, бягат! Нали когато се обвързваш в брачен съюз се казва – В добро и зло, богатство и бедност, здраве и болест“. Та, да я попитам Шенай, като го взимаше Орхан, идеята за брака ѝ с него само за доброто, богатството и здравето ли беше, защото иначе всичко е било измамно и лъжа, а истината излиза на повърхността точно в критичните моменти в съжителството между съпрузите?!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече