Така ще я запомним! Красивата Ваня Костова с носле мечта на младини

0

Докато някои звезди днес се подлагат на пластики, Ваня Костова беше надарена не само с талант, но и с неповторима красота

Загубата на ангелогласната Ваня Костова е толкова голяма за всички, че скръбта за нея дълго ще отшумява и тя не е само за нейните близки, а и за цяла България. Всеки, който я познаваше отблизо, днес споделя мили спомени, свързани с доброто й сърце и чувствителната й душа, готова да откликне за помощ на всеки.

Освен с божествен талант, легендата от „Тоника“ беше надарена с неповторима красота.

Преди проблемите и болестите, които я застигнаха, на младини тя беше очарователна и с носле, за което мечтае всяка фолк певица, коментират потребители от старата генерация в мрежата. И докато някои звезди се налага да се подлагат на пластики, за да постигнат същия ефект, да си припомним колко щедра беше природата към прекрасната Ваня Костова.

Любимата на няколко поколения изпълнителка си отиде навръх Гергьовден, внезапно и напълно неочаквано. Тя ни остави богато музикално наследство, но сценичните й изяви и присъствие ще липсват на всеки, докоснал се до изкуството й.

Прегледана: 179988

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече