Татяна пратила на врачка 200 кафета с въпрос: Ще взема ли парите на шарана Иван Гочев?

0

Фолкпевицата без кариера Татяна се е вкопчила здраво в Иван Гочев от Варна, който е известен в светските среди със слабия си ангел. Застаряващата „звезда” преди време публично се похвали, че се е върнала отново в живота и леглото на Гочев, след кратката му афера с колежката й Дебора. Татяна и Гочев си пуснаха обща снимка на която позираха един до друг като забавен чалга дует преди кръчмарско участие.

Татяна била неспокойна за бъдещото на връзката си, тъй като познавала слабия ангел на „банкомата”  Иван,  който давал мило и драго да се търкаля с леки жени, най-вече чалгаджийки.

Близки до Татяна разкриват, че само през декември миналата година, тя е пратила с куриер на столична гледачка на кафе, близо двеста чаши с утайка, научи jilo.bg Основният въпрос на който търсила отговор ретро певицата бил: „Ще успея ли да се оженя за балъка Иван Гочев и да му взема парите?”

 Планът на Татяна бил много прост

вдига сватба с Иван Гочев, и вече като законна съпруга той трябва да дели всичко с нея. Малко след сватбата чалгарката щяла да намери начин да се разведе с него и да го одруса много яко. Като причината за развода щяла да изтъкне кръшкането на Гочев. Иван Гочев е зърнопроизводител, но е по-известен с това, че си поръчва стотици проституки. Сред тях плеймейтки и различни чалга певици. 
 
Татяна коментирала пред близки приятелки, че знаела що за стока е гаджето й. Казвала, че не може да го понася, но ще играе роля на влюбена,  докато не успее да си гарантира, че ще му вземе парите. 
 
В началото на тази година Иван Гочев и Татяна бяха за около месец скъсали. През това време певицата записа нова песен и клип и пред цялата компания „Пайнер” се оплаквала колко „просто същество“ е гаджето й. (Цитатът е точен) 

После обаче настана кризата с коронавируса, дискотеките затвориха и Татяна нямаше откъде да изкара и един лев. Затова чалгарката предприе хода да се върне при Гочев във Варна, да си гони играта и да го обвърже с брак. През този месец, когато двамата бяха скъсали зърнопроизводителят беше забил певицата Дебора.

Явно Татяна съвсем е ударила дъното, щом се е решила на такъв отчаян ход. Много певици са преспивали с Гочев,  но никоя от тях не е признавала публично това. 
  

Прегледана: 47339

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече