Тафкова проговори за войната между миските! Войкова отново я захапа (Всичко за скандала)

0

„Гарантирам ви едно – война между миските няма! С всички съм си близка и се разбирам прекрасно“, категорична е Мис България Венцислава Тафкова. Тя твърди, че не се припознава в думите на Марина Войкова и не смята, че са насочени към нея.

„Как може продуцентите на музикални компании да събират само жени с друга професия, които нямат глас, нямат дори сценично поведение, има само програма, за да им създадат глас, който „пее“, изригна Мис България 2015 в социалната мрежа преди няколко дни. Според светските медии Войкова визира именно Тафкова, която от модел реши да навлезе ударно в поп фолк бранша.

По думите на Тафкова медиите излишно драматизират, но дори и да се спряга нейното име, тя не е тънкообидна.  

„Дано повече жени бъдат смели като мен и не се затварят само в рамката на модния подиум. Обичам професията си на модел, но имам самочувствието да се развивам успешно и като певица. И нямам търпение да преоткривам още свои заложби“, измъкна се Тафкова, връщайки камъните в градината на Войкова, която се е съсредоточила изцяло върху моделството.

Престрелката между двете обаче не спира дотук. Малко след поста на Тафкова, Войкова „тактично“ й отвърна в социалната мрежа: „Манипулация е, когато те обвиняват за начина, по който реагираш на тяхното токсично поведение, но никога не обсъждат тяхното неуважение, което те е предизвикало“.

По всичко личи, че студената война между миските тепърва ще се разгорещява.

Прегледана: 124340

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече