Тони Димитрова пак изригна срещу бившия: Той е моят провал!

0

Поредна словесна медийна престрелка се разрази между Тони Димитрова и нейния бивш възлюбен Иван Ченов. Този път певицата първа откри фронта и захапа мъжа, с когото живя на семейни начала в продължение на три години. Имам само един провал. Няма да му спомена името. 3-годишен прoвал. Ако имах гумичка, щях да го изтрия“, казва по адрес на китариста Ченов бургазлийката.

Тя намекна, че докато са били заедно, той й е свалял звезди, а тя е била наивна и му е вярвала безпрекословно, а докато се е възползвал от доверието й, я е мамел. „Беше от наивност и глупост. Вече не бих се втурнала така безпаметно в каквото и да е“, категорична е Тони, която е затворила сърцето си за мъже.

След горчивия опит от връзката си с пo-младия от нея Ченов, тя започнала да бъде твърде мнителна. Гласoвитата изпълнителка споделя, че не се доверявала на никого от мъжки пол и се съмнявала във всеки комплимент, който й отправяли. До момента Иван все още не е отговорил на атаките, но откакто двамата са прекратили любовните си отношения, през няколко месеца се захапват или чрез интервюта тв ефира, или в социалните мрежи.

Последно Ченов изригна във Фейсбук профила си, написвайки следното: „Чета днес поредната статия, в която уважаемата Тони Димитрова се срамувала от мен. Някои ще кажат: „Защо четеш и се занимаваш с тези глупости“, други нищо няма да кажат… Но въпросът ми е: „Не трябва ли аз да се срамувам все пак?“… На всички съм го виждал в очите, но кой може да го каже“.

Прегледана: 186319

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече