Тончо Токмакчиев се заяде: В момента няма качествени предавания!

0

Без съмнение Тончо Токмакчиев е сред емблематичните имена за родната телевизия. Той е участвал в някои от знаковите предавания, с които израснаха няколко поколения у нас.

Самият актьор с гордост изброява кога и къде се е появявал на екран и смее да коментира телевизията днес.

В интервю за в. „Уикенд” споделя:

Друг е въпросът, че такъв тип предавания като „Ку-ку”, „Каналето” и „Шоуто на канала” днес няма. Те изискват много голям ресурс и време, а в момента ни се предлагат еднодневки. Вървят едни шоута, които се правят за един ден или дори за няколко часа, пък каквото излезе на края… Някак си ефирът се задръсти от такъв тип продукция. Липсват постановъчни неща, заснети качествено.”.

И допълва:

Снимат се някакви реалити, някакви премесени предавания. Маги Халваджиян прави успешни и много професионално изпипани формати, но дотам се приключва. Другите неща хич ги няма. Може би съм единственият актьор в България направил „голям шлем” – участвал съм в „Ку-ку”, „Каналето”, „Улицата”, „НЛО”. Изброените продукции са част от историята на телевизията. Бяха осъществени от сериозни екипи и големи актьори. Сега на екран вървят едни и същи форми, ток шоу. Явно защото е далеч по-лесно и бързо и някак си минава.”.

Прегледана: 164332

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече