ТОП РАЗКРИТИЕ! „Игри на волята“ НАГЛАСЕН? Ваня в топла връзка с Димо

1

Шуробаджанащина и топли връзки разкриха източници, запознати със схемите в продукцията на „Игри на волята“, узна Jilo.bg.

Близки до тв водещия Димо Алексиев разкриха, че той е в доста добри отношения и отдавна се познава с една от участничките – Ваня Запрянова. Именно тя е един от финалистите и успя да стигне до края с помощта на подмолни схеми, смятат нейните съотборници.

„Ваня е връзкарка. Познавала се е с Димо отпреди игрите. Той я е насочил към каскадьорската школа. Явно няма случайно избрани участници, всички с връзки. Отвращавам се“, коментира пред Jilo.bg анонимен източник.

При по-задълбочена проверка в интернет пространството Jilo.bg също успя да намери доказателства за близките отношения между Ваня и Димо.

Във форум за спортни занимания каскадьорката, която е и фен на йогата, признава, че се познава с Алексиев.

 „За школата на Емил Видев, „Евдемония“ – в която тренирам, разбрах от актьора Димо Алексиев. Когато му казах, че съм записала да уча в НСА, той директно ме „прати“ към залата по каскадьорство, защото тя се намира там – явно ме е доловил, че това е моето място. И добре, че го послушах“, пише Ваня във форума.

Според запознати именно Димо я е препоръчал на продуцентите, които пък от своя страна гласели така елиминационните битки, че Ваня да остане до самия финал. Дали пък именно Ваня не е нагласена за победител? Предстои да разберем…

Прегледана: 169487

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече