Тотален провал на „ Звездите в нас”! Журито не знае защо е в шоуто!

0

Неадекватното жури на новото предаване „Звездите в нас” провали иначе забавното шоу. Риалитито стартира на 11 септември, като водещите Мария Игнатова и Ненчо Балабанов се справяха сравнително добре с ролята си. Журито в състав Дони, Виктор Калев, Софи Маринова и Тита обаче остави лошо впечатление у зрителите. Двете дами бяха доста неадекватни и не знаеха къде са и защо се намират там. Блондинката може да изглежда добре, да стои красиво на екран, но мястото й определено не е в журиращия състав на новото музикално предаване в националния ефир, категорични са зрители и хора от телевизионните среди.

Самата изпълнителка призна в сутрешния блок на Нова тв, че е била много изненадана от поканата да е жури и не е очаквала точно тя да оценява участниците. „Не се чувствам толкова компетентна да осъждам хората дали са добри, а внимавам дали са хванали образа. Всеки един изпълнител, когото имитират си има специфични и характерни черти“ разкри певицата от Тутракан.

Младата звезда показа, че мястото й изобщо не е в журито. На първото предаване си пролича, че 23-годишната изпълнителка не е подготвена за такава стъпка. Освен твърде беден речник, имаше и селски възклицания като „Мале, мале…”, които ги чувахме през цялото време.
По всичко личеше, че блондинката изпитва дискомфорт от мястото, което е заела и колкото и да иска да блесне в нова светлина, получи по-скоро лоша услуга за самата нея. „За мен е шок да стоя на тази маса и да оценявам. Малко ми е неудобно така да ги оценявам”, призна Тита, която явно усети, че се излага.

Виктор Калев внесе най-много неподправен смях в предаването. „Звездите в нас” приличат на „Като две капки вода”, но разликата е в това, че в новото шоу са отбори, докато в „Капките“ са индивидуални изпълнители. Отборите са от трима човека, но те имитират един изпълнител. Трима от участниците влязоха в образа на рок групата „Рамщайн”, но журито се оказа неподготвено, пише„Уикенд”. Софи Маринова и Тита дори не бяха чували за групата и творчеството им. „Нямат грам музикална култура извън собствения стил и жанр. Момчетата бяха супер! Не е нормално трима от четирима в журито да не знаят кои са „Рамщайн” и да пискат като Тита „Ау, колко са страшни” – коментират възмутени зрители на новото предаване.

„Формата е доста интересен, участниците до този момент са супер свежи. Само не мога да разбера логиката в това половината жури да нямат елементарно образование и поведение. Обидно е и за зрителите, и за участниците. Отврат са тези двете „дами” и „Малко несериозно ми е журито – те просто не познават музиката не са си направили труда поне да прочетат нещо. Няма как това да е жури на такъв формат. Разочарование, и то голямо” – това са само част от мненията на шашардисаните зрители на иначе забавното шоу.

Тита беше попиляна от критика, а Софи Маринова каза около 30-40 пъти „нали” само в първия епизод на предаването. „Много сте хубави! Нали сте от моята порода. Нали и песента е хубава. Това момче, нали е момче, че не мога да го разпозная, та то пя много добре. Нали, получиха му се нещата. Имам предвид, че не пролича, че пее мъж, нали е женски образ” – с това се изчерпват думите на Софка в шоуто.

След представянето на първите четири отбора се видя, че по-добрите отпаднаха за сметка на не толкова силни имитации, каквато беше на отбора „Софи Маринова”, в който имаше само една добра интерпретаторка. Останалите бяха посредствени и нямаха нищо общо с оригинала. Вероятно заради журиращата ромска перла, отбора премина напред, а например отборите „Лили Иванова” и „Дуа Липа” бяха на едно по-високо ниво в представянето си.

Прегледана: 168928

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече