Тотална параноя! Искаш ли да видиш бебето на Зейнеб, пускаш тест за Ковид-19

0

Всеки, който иска да се порадва на първата рожба на Зейнеб Маджурова, трябва задължително да е минал през тестване за коронавирус и резултатът да е отрицателен.

Това споделя самата млада майка и допълва, че определя себе си като изключително дисциплиниран и отдаден родител.

Тези й качества се усилват двойно в условията на карантина и на реална опасност от заразяване с Ковид-19.

Брадърката, която дълго време се подвизаваше като водеща, втрещи мрежата с признанието, че дори е накарала бащата на малката Мириам да се тества. Само така имал правото да прегръща щерка си.

Същото се отнасяло и за родителите на Зейнеб – само срещу негативен резултат имали право да виждат внучето си.

Стриктната организация, която младата майка била създала, стигнала дори до там, че рожденият ден на таткото Стоян Балевски се провел през стъкло. Всеки, които искал да уважи рожденика, идвал в точно уречен час. Настанявал се удобно пред предварително сервирани мезета и шампанско и разговарял с домакините през… прозорец.

Тоталната параноя, която е обванала Маджурова покрай кризата с Ковид-19, не е единствената. От край време се знае, че тя вярва в зли очи, уроки и подобни вещерски заклинания. И заради това пази дъщеря си от медии и всякаква показност. Преди време при гостуване в предаване на колежката си Гала дори не пожела да разкаже защо е избрала точно това име за детето си. Било твърде личен въпрос, които не искала да дискутира.

Прегледана: 162344

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече