Тото уби от смях мрежата: Вече съм набожен

0

След поредицата от гафове в кариерата, Тото и групата му „Скандау“ изведнъж станаха много набожни

СкандаУ пуснаха новото си парче наречено „Боже“, като го определят като смислена, болезнена, извадена от най-дълбоките кътчета на душата, обърната към основните ценности, пише https://hotnews.bg.

„Боже“ е личен разговор с Бога, но и увеличително огледало на проблемите на днешния свят, движещ се с шеметна скорост – прибързаното съдене, ампутиране на емпатията, смелостта зад монитора на компютъра, разсъждават от СкандаУ.

Всеки от двамата изпълнители Тото и Лъчо пише текста, който е изпял „защото всеки от нас разговаря с Бог по различен начин, но основният въпрос е един: Ако те има, Боже, виждаш ли?“, казват те. Тото пише припева в началото на годината, когато името му беше въвлечено в скандал свързан с произхода на Ботев и Левски. „Бях загубил вяра, че хората са способни да виждат и ми беше останало само да попитам Бог дали той вижда“, разказва Тото. А идеята за неговия куплет идва след като един от епизодите на подкаста му “При ТоТо” беше въвлечен в темата за насилието над жени.

Във видеото има вплетено послание, а именно – да не съдим прибързано, „нещо от което страда света днес, защото знанието е затрупано от море от информация, но информацията не е знание“, обясняват още изпълнителите.

Прегледана: 150750

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече