Точно тази снимка от сватбата на Жени Калканджиева накара феновете на прихнат! (Фото)

0

Жени Калканджиева явно е влязла във фаза „доброто старо минало”.

Съвсем наскоро миската пуснала онлайн свой кадър от шести клас. Анонсът към снимката беше, че това е първото й ревю. Разбираемо фотото беше черно-бяло, а реакциите към него по-скоро одобрителни.

Не същото можем да кажем обаче за снимка от сватбата й със Стефан Манов – Тачо, която е поредното попълнение от колекцията.

На нея Жени позира в сватбена премяна.

Да, не е грозна, но е направо смешна!, коментират феновете. И се чудят на акъла на Жени как и защо е решила в този важен ден да изглежда толкова гротескно.

Според всеобщото мнение тюрбанът в бяло, който е превързала на главата си, цели да я накара да изглежда по-млада. Опитът е обаче с обратен ефект. С омотаната глава до своя съпруг Калканджиева изглежда по-скоро като леличка.

Че Тачо е по-млад няма съмнение, но на тази снимка, точно в този момент изглеждат като възпитателка от едно време и ученик, застанал за снимка. Стефан е направо дете на фона на миската, продължават коментарите.

Потребителите онлайн се надпреварват да дават предположения как и защо Тачо се е навил. Не само за сватбата, но и за снимката, която е още по-комична, четем във виртуалната мрежа.

Прегледана: 169949

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече