Участници в „Един за друг“ вдигнаха паметен купон

0

Вече организират екскурзия до морето с тумба от 40 души

Влюбените двойки от минали сезони на „Един за друг“ направиха грамадно пиршество насред природата на Централна България. Дори и години след общото съжителство във фермата голямата тумба си прекара повече от добре.

Веселата компания вдига наздравици, обръща чаши, върти танци заедно с бебетата и го удрят на джангър. Мъжете се надиграват с кючеци, а дамите са се събрали и си казват наздраве с вино.

Докато момичетата си бърборят на дългата маса и се завръщат в приятните спомени от риалитито, пожарникарят Христо от сезон 4 се фука със специалитета на вечерта: цяло печено пране. Сливенчанинът показва как е подредена тавата със салатка, а прасето е захапало лимон. Видимо за голяма тайфа от над 20 души едно прасе ще е минимумът, за да нахрани всички.

Количките с бебета, заобиколили масите, не пречат на гьобеците, които си раздават бившите участници. Криси от миналия сезон направо е хванала малката Матеа в ръцете си и така играе кючека!

Виктория пък показва повече от самия вилен комплекс, намиращ се около Търговище. Къщите отвътре са целите покрити с дърво и имат огромен купол, които създават романтична атмосфера.

След веселяшкия уикенд компанията вече прави планове за следваща, още по-голяма сбирка. Но този път на морето с 30-40 души. Явно на бившите участници такива купони ще се превърнат в традиция.

Прегледана: 57206

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече