Фарук Боран набеден за бисексуален (Миска твърди, че Йозджан Дениз си ляга и с мъже)

0

Голям срам за Йозджан Дениз – стара негова изгора тръби навсякъде, че е бисексуален. Манекенката Шабнем Шефер дори предполага, че актьорът се е оженил за Фейза Актан само и само, за да се сдобие с потомство. „Горката му вече бивша съпруга! Върза му се, роди му дете и тутакси беше прогонена”, сподели в последното си интервю Вицемис Германия 2006.

Шабнем не за пръв път повдига темата за сексуалната ориентация на Йозджан. Преди време тя даже беше осъдена от него за уронващи престижа му изявления, но явно това хич не я е уплашило. „Това, че загубих делото, не означава, че трябва да си затворя устата и да не давам гласност на моята истина. Не съм жена, която лъже”, споделя русокосата хубавица с немски паспорт, пише „Уикенд“.  


Въпреки твърденията на Шабнем, че екранният Фарук Боран от „Завинаги” спи и с мъже, турците все още гледат на него като на донжуан. Списъкът му с любовни завоевания от нежния пол е дълъг, като всичките му бивши гаджета са популярни.


През кревата му са минали и Нургюл Йешилчай („Твоят мой живот”), и манекенката Бусе Нарджъ. Също и артистките Айча Куру, Едже Услу („Сълзи над Босфора”), Айше Туран и Фахрие Евджен („Чучулигата”).

В момента Йозджан Дениз снима нова високобюджетна сапунка. В „Дълго те чаках” негова партньорка е Ирем Хелваджъолу от „Слънчеви момичета”.

Прегледана: 150945

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече