Финансово дъно за Йоана Буковска! След като продаде бащиния си дом, актрисата се качи и на градския транспорт

0

Актрисата Йоана Буковска и децата й – 9-годишните близнаци Вера и Любомир, бяха засечени да мръзнат по спирките на столичния градски транспорт, пише в. „Уикенд”.

През един от най-мразовитите дни на отминалия януари, явно за да спести някой лев, семейството предпочете да прекоси града с трамвай, вместо да наемат такси или да използват друг по-топъл и удобен транспорт, допълва изданието.

Според източници на вестника, именно финансовото затруднение, в което от дълго време тъне Буковска, я принуждава да избира по-евтини и скромни варианти, като в случая не става дума само за транспорт.

Ще припомним, че след като изигра ролята на д-р Виолета Захариева в „Откраднат живот”, Буковска не може да се похвали с друг доходоносен проект.

Кризата покрай пандемията от коронавирус прати някъде в небитието замисъла й да тръгне на турне с моносптектакъла „Променяне”, който Йоана изпълнява по книгата на Лив Уилман. В последните месеци на творческия хоризонт пред актрисата няма дори мимолетни задачи, което допълнително влошава ситуацията.

Именно поради това, коментират запознати, през 2020 година Буковска продаде с мъка родния си дом. Къщата в Габрово, където е прекарала детските си години, и парите, които взе от нея, закрепиха временно положението. Но кризата продължава да настъпва, допълват източниците.

Прегледана: 185299

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече