Хитър Галин: Избяга от гей-скандала с разкази за изневери!

0

В последно време около попфолк изпълнителя Галин се говори много. И защото артистите нямат работа, за тях се споменава най-често покрай изпълненията им в личен план.

В това число – и брюнетът, изживяващ се като откривател на млади таланти.

Съвсем наскоро името на изпълнителя беше замесено в див гей скандал. Бяха разпространени снимки, за които се твърдеше, че са негови и че са от парти с участници изцяло от левия бряг.

Явно за да тушира всички тези клюки по свой адрес, Галин се разприказва за любовни авантюри и изевери.

В импровизирано интервю, по време на което отговаряше на уж неудобни въпроси, той захвана темата за изневерите и секса за една нощ.

Към момента нямал връзка, не поне и сериозна такава, твърди певецът, без да уточнява има ли мимолетни и с какви партньори последно се е подвизавал. Признава още, че негови връзки са приключвали именно заради провал от негова страна и по-точно изневяра.

В своеобразното задаване на въпроси и отговори, Галин призна още, че е имал връзка с музикант, но не от неговия жанр. Това отново предизвиква десетки въпросителни – кой, кога и за колко време е бил под завивките на мускулестия изпълнител?

И все пак – поредицата от признания не накара феновете да забравят онези кадри, на които мъж, приличащ 1:1 с Галин, танцува сластно с друг представител на силния пол.

Прегледана: 170517

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече