Цънцарова превзе ефира – Жени Марчева и Диана орязани

0

„Тази събота” вече е с час по-късо от „Тази неделя” с Цънцарова и Петя Дикова

Би Ти Ви съкрати екранното време на Жени Марчева и Диана Любенова. Тяхното предаване „Тази събота” вече ще продължава с час по-малко от „Тази неделя” с Мария Цънцарова и Петя Дикова. Този час е отрязан, за да се вмъкне в програмата новото кулинарно предаване „Вкусът на България”.

„Вкусът на България” ще върви от 11 часа в събота, съобщиха от Би Ти Ви. Логично, Жени и Диана ще казват „довиждане” на своите зрители малко преди този час. В същото време Мария Цънцарова и Петя Дикова продължават да водят в неделя до 12 часа, както досега. Не е ясно каква е причината за това решение на телевизията – дали Жени и Диана са били с по-нисък рейтинг от колежките си, или шефовете им просто не са измислили никакъв друг начин, по който да вкарат „Вкусът на България” в програмната схема.

Шоуто, което ще се води от победителката в последния излъчен до момента сезон на „Мастършеф” – Мария Жекова, беше създадено, за да замести сваленото от ефир предаване на Силвена Роу „Моето звездно парти”. То обаче вървеше от 18 часа всяка събота. Вместо новият проект да заеме овакантеното петно в програмата, са го изтеглили преди обед. В същото време на мястото на Силвена няма да се излъчва нова продукция, а повторения на стари епизоди от „Бригада Нов дом”.

Какво е наложило изтеглянето на кулинарното предаване преди обед? Към момента от телевизията не са дали отговор на този въпрос. Възможно е да смятат, че новото шоу ще се гледа повече, ако го залепят за предаване с утвърден рейтинг като „Тази събота”.

В същото време обаче прави силно впечатление, че по този начин се ощетяват водещите Марчева и Любенова. Говори се, че Жени не се оплаквала много от новата ситуация, тъй като и без това била прекалено заета. Освен тв водеща, тя е изпълнителен продуцент в Би Ти Ви Радио. Въпреки това обаче едва ли е доволна, че от всички лица на телевизията точно нейното екранно присъствие са решили да съкратят.

Какво мисли по въпроса Диана Любенова, е енигма. Тя така или иначе е актриса и мястото й е на сцената или пред камера, която обаче снима кино, а не актуални предавания. И, ако двете дами ще почиват с час повече през уикенда, то колежката им Мария Цънцарова продължава да е звездата с най-масирано присъствие на екран в събота и неделя. Зрителите все повече се дразнят от очевидното й лансиране за сметка на останалите водещи, но това явно не впечатлява шефовете в телевизията.

Прегледана: 165440

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече