Чалгар открай време! Вижте как Слави мята гюбеци на „Камъните падат“!

0

Партията на Слави „Има такъв народ“ може да претърпя позорно разцепление, обаче едно е сигурно – нищо и никой не може да застане между Дългия и дясната му ръка Тошко Йорданов. Двамата са толкова близки, че водещият кумува на сценариста си в далечната 1995 г. и танцува за младоженеца с жива кокошка. Доста нелепото видео от сватбата на Тошко изплува тези дни от архивите, за да ни разсмее искрено.

Всъщност, въпросните кадри от времето на „Ку-ку“ бяха разпространени навремето от Росен Петров – бившият сив кардинал на Слави, чието място по-късно зае Йорданов. Представящият се за роден в Ямбол сценарист всъщност е от стралджанското село Джинот. През 1995 година Тошко срещнал и се оженил за съпругата си – Диляна Амуджиева – богата пловдивчанка, която цял живот работи за себе си и до ден днешен върти две частни фирми. Нейният баща също е бизнесмен и човек, разполагащ с  много имоти, пише Lupa.

Слави става кум на сватбата на Тошко и Диляна. За събитието Трифонов дълго се приготвя като намира жива кокошка, на която вързал краката, за да седи мирна за тържеството. На самата церемония Слави слага пернатото на масата в поднос, качва се на нея, после почва ръченица около младоженците. След това се включва в кръшен кючек, който умее не е по-зле от народните танци.

Прегледана: 131098

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече