Шуши сънува, че стреля с автомат в офис на мобилен оператор

0

„Мобилният оператор ме бомбардира с огромни сметки”, жалва се прочутият актьор и търси адвокат, за да заведе съдебно дело

Николай Атанасов – Шуши си търси адвокат, за да води дело срещу мобилен оператор. Прочутият актьор, режисьор и дългогодишен сценичен партньор на Стоянка Мутафова в култовия спектакъл „Госпожа Стихийно бедствие” получил огромни сметки от телекома, а заради тях имал кошмари нощем.

„Преди дни сънувах, че влизам в офис на „Виваком” с автомат и стрелям по телефоните и прозорците. Дотам ме докараха от фирмата! Три пъти ходих в техен офис и все си тръгвах с кръвно”, сподели театралът пред „Уикенд”.
Проблемите му започнали покрай двудневна семейна екскурзия в Турция. На 2 януари, влизайки в България, артистът получил есемес, че са му ограничени изходящите обаждания. Отишъл в магазин на мобилния оператор и научил, че има 152 лева сметка. Платил 92 лева, за да му пуснат телефона, но дни по-късно отново му спрели джиесема. Пак отишъл в представителство на телекома и разбрал, че вече дължи 136 лева. Броил парите, а на 17 януари за пореден път се наложило да посети „Виваком” – искали му още 159.80 лева.
„Получих разпечатка, в която видях, че за двата дни в Турция имам начислени огромни суми, без да съм провел нито един разговор и без да съм изпращал съобщения. Как е възможно подобно нещо?!”, възмущава се ветеранът.

И допълва, че двугодишния си договор с фирмата сключил миналия ноември. Сега обаче смятал да разтрогне контракта и да мине към конкуренцията.

Прегледана: 121492

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече