Щерката на Глория й заби нож в гърба навръх Цветница

0

Дъщерята на Глория й нанесе жесток удар с това, което направи преди броени дни. Симона Загорова призна шокираща тайна, свързана с баща й Илия Загоров, който се раздели с Глория преди много години и оттогава не поддържат никаква връзка.

Въпреки всичко Глория не отдалечи дъщеря си от своя баща, макар да живее при нея и все по-рядко да се вижда с музиканта, който навремето направи едни от големите хитове на фолкдивата.

Симона има няколко дуета с майка си, но сега за първи път реши да направи песен с баща си и да признае, че това е най-любимият й проект.

Ето, че дойде време да чуете моята най-любима песен досега! Песен за много красива и чиста любов. Песен за мечтите, трудностите и преодоляването им! Писала съм музиката и текстовете на повечето от моите проекти! Тук обаче е различно! Тук пиша и пея цялата си душа.Наистина се надявам да съм докоснала и вас с моята история! Честит празник на всички! Днес тази песен е моят подарък към вас! Бъдете здрави, позитивни и усмихнати. Никога не губете вяра в себе си и в мечтите си!
Най-хубавото тепърва предстои! А сега специално за Вас! ТОВА СЪМ АЗ“, написа Симона навръх Цветница.

Илия Загоров от няколко години не живее в България и срещите му със Симона са редки, но привързаността им е явно. Преди няколко месеца тя взе първия възможен полет и го изненада на рождения му ден, без да му каже, че ще отиде.

Прегледана: 69543

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече